Honkaranta

2 + 10 henkeä, 50.0 m²Esittely

Helsingistä n. 69 km pohjoiseen, Keravanjärvi 30 m (pinta-ala 0.79 km²), matalahko, kova hiekkapohja, oma laituri, vene sekä kumivene ja kanootti. Lautarakenteinen mökki 1948, tupakeittiö vuodesohva 2:lle, makuuhuone 2 vuodetta, lasitettu oleskelukuisti. Aittarakennus, jossa 2 makuuhuonetta, toisessa parivuode ja kerrossänky ja toisessa kaksi vuodetta. Rantasauna, jossa pesuhuone (lämminsuihku ja vesipata), löylyhuone (puukiuas) ja pukuhuone, jossa vuodesohva kahdelle. Takka on saunan pukuhuoneessa. Kylmä vesi tulee omasta porakaivosta.

Useamman rakennuksen järvenrantakohde aurinkoisella isolla tontilla lähellä pääkaupunkiseutua. Rantasauna on yhteydessä laituriin. Soveltuu hyvin kahdelle perheelle tai esim. kolmelle pariskunnalle. Kohdetta vuokrataankin vain perheille tai vastaaville. Hyvät kalastusmahdollisuudet. Järvessä on valmiina kesällä ja syksyllä 3 katiskaa laiturista 50-100 metrin päässä (merkitty omistajan nimellä). Mato-onkia myös saatavilla. Hyvinkääntie nro 25 kulkee n. 200 metrin päässä. Lähin ravintola on grillikioski. Kattavammat Mäntsälän palvelut n. 10 km:n päässä ja Hyvinkään palvelut n. 15 km:n päässä.

Varustelu

Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, sähkölämmitys, avotakka, lämmin vesi, ulkokäymälä, mikroaaltouuni, tv, radio, siirrettävä ulkogrilli, pinnasänky, syöttötuoli. Ei tupakointia, lemmikkieläimet sallittu.

Etäisyydet

Helsinki 69 km, ravintola 400 m, kauppa 10 km, naapuri 100 m.

Hinnat

Viikko 690€, viikonloppu 390€ ja yksi vuorokausi 225€. Hinnat ilman toimituskuluja. Minimivuokraus 2 vuorokautta.

Honkaranta on varauskalenterissa numerolla 32. Huvila on vapaa jos se kalenterissa näkyy keltaisena tai valkoisena ja varattu, jos se näkyy punaisena tai sinisenä.

Varaa kohde tästä

Sijainti

Näytä suurempi kartta